Khamis, 6 Mac 2014

Autumn Breeze 2013 : Ehwa University, Seoul

Selepas melawat kawasan kampung, kita teruskan rombongan melawat kawasan Universiti pula. Rasanya ramai je dah datang sini. Tempat ni menjadi salah satu tempat untuk menghayati keindahan musim luruh (info dari website KTO).

Jalan yang comel menuju ke Universiti










Memang betullah kawasan ini sangat cantik bila musim luruh. Kalau musim salji pun mesti menarik. Tapi tak sanggup nak datang time winter ni, hari ini pun dua helai seluar pakai dan 3 helai baju sarung. Satu darjah celcius suhu hari ini! Nampak je panas, sekali angin bertiup, gigil lemak dekat pipi.

4 comments:

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Subhanallah..cantiknya view masa autumn..saya pergi waktu winter tahun lps, seelok kami sampai je salji turun kat Namdaemun Market..merasa la mandi salji hehe..ewha uni ni xsempat tinggal jejak sebab xcukup masa..katanya antara uni yg tercantik viewnya huhuhu

HiDayah@GM berkata...

Khairuddin,

Dpt info ni drpd web KTO, senarai tpt2 menarik sekitar seoul utk tgk autumn..ada lagi satu Uni yg best for autumn tp agak jauh sikit, lupa dah nama apa uni yg lagi satu.

sy mmg jenis x tahan sejuk, pergi Melbourne time winter tak bersalji tu pun dah rasa sesak napas,hihi

BIBIE KARIM berkata...

Memang terbaik ah autumn kat Korea ni. Aku gi Ehwa 2x kononnye nak tengok building tu waktu siang, tapi both ended up datang dah nak senja. Nextime perhaps; insha Allah.

HiDayah@GM berkata...

Bibie,

Next time tu kena make sure terjah pagi2..hehehe